top of page
Et gult tre blant mange grønne, et bilde brukt for å illustrere viktigheten med å skille seg ut i mengden

TJENESTER

Målet mitt er at bedriften din eller produktet ditt skal skille seg ut fra konkurrentene, bli lagt merke til og valgt av målgruppen din. Jeg hjelper deg med visuell profil, visuell kommunikasjon og design av nettside. Du får et grafisk uttrykk som er effektivt og som skaper engasjement hos målgruppen din. Sammen skaper vi den gode kundeopplevelsen.

Visuell identitet

Alt du sender fra deg på bedriftens vegne må ha et konsekvent og helhetlig uttrykk over tid. Da bygger du bedriftens merkevare og gjør

det lettere for bedriften og lykkes. En bedrift med en helhetlig og god visuell identitet blir lagt merke til. Den visuelle identiteten hjelper 

kundene dine med å forstå hvem du er, hva du gjør, bygger tillit og troverdighet. Jeg hjelper med alt fra en enkelt logo til en full visuell identitet.

VISUELL KOMMUNIKASJON

Fang målgruppens oppmerksomhet, engasjer og bli valgt. Det er det all markedsføring og merkevarebygging handler om, uavhengig om det er en emballasje, etikett, kampanje, annonse, brosjyre, magasin, rapport eller et lite visittkort. Jeg hjelper deg med å lage et grafisk uttrykk som er effektivt og engasjerende. Du kan få hjelp med hele eller deler av prosessen, fra idé til ferdig produkt eller kun det grafiske.  

DESIGN AV NETTSIDE

Vær til stede der en potensiell kunde sjekker deg ut først - på nettet. Sammen med deg utformer jeg en nettside som vil vise frem bedriften din på en god måte. Nettsiden lages på en plattform du enkelt kan ta over og oppdatere selv når siden er satt opp.

Design av nettside
Visuell kommuniksjon
Visuell identitet
bottom of page