top of page
Grener som går i hverandre, skal illustrere et nettverk og referanser

REFERANSER

Tilbakemeldinger fra noen av mine fine kunder!

STRANDLI GÅRD

Tor og Siri Stabbforsmo på Strandli Gård

Foto: MENY/Michael Johnsen

"Med Mette fant vi endelig en designer som passet vår bedrift helt perfekt. Effektive og kjappe møter, fremdrift fra første stund og sist men ikke minst engasjement til tusen.

 

Vi har fått på plass logo, grafisk identitet, nye etiketter og emballasje på relativt kort tid.

 

Denne reisen sammen med Mette har vært fantastisk.

Våre varmeste anbefalinger."

- Siri og Tor Stabbforsmo, Strandli gård

Prosjekt:

Visuell identitet Strandli gård

Hanne Cappelen, markedsansvarlig Mathuset Jacob's

MATHUSET JACOB'S

"Mette leverer nyskapende og kreativ design til alle flater. For Jacob’s har Mette utformet kurskataloger, Jacob’s anbefaler magasin, butikkmateriell og invitasjoner. Det største prosjektet Mette har levert for Jacob’s er redesign av butikkmiljøet hos Jacob’s Majorstuen. Alle prosjekter er levert med høy grad av presisjon, til avtalt tid og i tråd med budsjett. På vegne av Jacob’s kan jeg varmt anbefale Mette Heines."

- Hanne M. Cappelen

Markedsansvarlig Mathuset Jacob’s

Utvalgte prosjekter:

Jacob's Anbefaler

Jacob's Majorstuen

Nina Gjerdrum, innholdsansvarlig matinspirasjon MENY

MENY

"Mette er en viktig samarbeidspartner for oss i MENY. Hun er kreativ, effektiv og har et godt blikk for detaljer. Mette har gjort en kjempegod jobb for oss som grafisk designer i mange prosjekter, blant annet Fiskeknappen – et konsept der vi ønsker å skape engasjement hos barna."

- Nina Gjerdrum, Innholdsansvarlig matinspirasjon MENY AS / prosjektleder Fiskeknappen

Prosjekt:

Fiskeknappen

Logoen til SAGA senter

MOSEBØ EIENDOM

"Da vi skulle ha logo og profil til SAGA på Gråtenmoen, ønsket vi å finne en lokal grafisk designer som også kunne samarbeide med arkitekten. Vi var veldig fornøyde med at vi valgte Mette. Etter en samtale om arkitektens og våre tanker kom hun opp med et forslag vi likte. Det var en godt gjennomarbeidet og kreativ idé. Resultatet er logoer og profil vi er veldig stolte av.

 

Mette har også laget et prospekt for de ledige lokalene som er til utleie. Prospektet ser profesjonelt ut, og megler og andre i bransjen er av samme oppfatning. Mette er god til å forstå kundens ønsker og behov og gir gode, konstruktive tilbakemeldinger. Det er gøy å samarbeide med henne fordi prosessen er fin og resultatet blir veldig bra. Hun leverer raskt nye forslag og endringer som må gjøres underveis i prosessen.

 

Hun har også laget skiltplan for senteret, et område hun har veldig god kompetanse på. Min erfaring er at Mette tar alle oppgaver seriøst. Ingen oppgave er for liten."

- Helene Mosebø, Mosebø Eiendom AS

Prosjekter:

SAGA - visuell identitet

SAGA - prospekt

Kathrine Sæthre, prosjektleder ECL Prosjekt AS

ECL PROSJEKT

"Mette er kreativ og presenterte gode forslag i tråd med kundens ønsker. Hun leverer til frist og kommunikasjonen med oss kunne ikke vært bedre. Vil varmt anbefale Mette."

- Kathrine Sæthre, prosjektleder ECL Prosjekt AS

Kristine Oksum, informasjonskonsulent MENY AS

MENY

"Mette leverer alltid til avtalt tid og hun gir konkrete og verdifulle tilbakemeldinger, slik at leserne våre får en enda bedre helhetsopplevelse. Mette lytter til våre behov og hun er en veldig god lagspiller som kommer med kreative forslag. Det er en sann glede å samarbeide med en så profesjonell og dyktig grafisk designer som Mette er!"

- Kristine Oksum, informasjonskonsulent MENY AS / redaktør i På Menyen

Prosjekt:

På MENYen - MENYs internmagasin

bottom of page